Naša priča

O obrtu

Trgovina i servis oružja Mazur već preko 25 godina lovcima i strijelcima Slavonije i Baranje pruža usluge servisa oružja, a odnedavno i prodaje oružja.

Još 1994. godine svoju ljubav prema oružju i održavanju oružja, Krešimir Mazur pretvorio je u posao, te je krenuo sa svojim obrtom. Cilj ovog obiteljskog obrta je riješiti svaki problem vezan uz oružje i približiti usluge puškarske radionice vlasnicima oružja kako bi time neposredno utjecali na ispravnost lovačkog oružja, kvalitetu lova i sigurnosti pri uporabi oružja u lovu.

Što radimo

U našoj puškarskoj radionici popravlja se i održava oružje, a također se izrađuju i rezervni
dijelovi za većinu oružja kao i nosače optičkih ciljnika po posebnim zahtjevima. Odlika ovog obrta je specijalizacija u popravcima mehanizma kod pušaka sačmarica, ugradnja optičkih ciljnika na lovačkim i sportskim karabinima, te površinska zaštita metalnih i drvenih površina.
Iskustvo u održavanju i popravljanju skoro svog, našim lovcima i strijelcima dostupnog oružja posjeduje majstor puškar Krešimir Mazur, što bitno pridonosi kvaliteti rada.

Upoznajte naš tim

Krešimir Mazur, majstor puškar

„Znanje o sportskom i lovačkom oružju za nas je najvažnije što posjedujemo, a rješavanje problema s oružjem uvijek nas čini sretnim. Naše klijente rado primamo u puškarnicu, a naš mali tim, ovdje u Obrtu Mazur, uvijek je spreman pružiti kvalitetnu servisnu uslugu.„

Nataša Mazur

„Naša misija nije samo prodati oružje, nego ponuditi i komplet usluga u koje uvrštavamo i
edukacije i to u sferi punjenja streljiva. Kao jedina trgovina sa servisom oružja u istočnoj
Hrvatskoj, trudit ćemo se nastaviti tradiciju pružanja usluga servisa oružja te neprestano rasti i unaprjeđivati naše poslovanje.“

Josip

„Uvijek rado dajemo savjete u vezi kupnje i održavanja oružja. Naša je uzrećica: Mi servisiramo ono što prodajemo."